Våra Program

Hälsa & Balans. Det är vår röda tråd i samtliga program, och nu är du inte långt ifrån att påbörja din resa mot en hälsosammare vardag. I tidigare samråd med din personlige coach skall ni genomgått en planläggning utifrån de förutsättningar och önskemål som bekräftats under intervjun. Ni skall alltså ha satt upp en målsättning, gjort en bakgrundsundersökning och därefter bekräftat platsen i programmet. Tryck på det program du antagits till för att komma vidare, följ därefter checklistan. Läs mer om hur våra program togs fram >

Viktminskning

Livsstil

Gravid/Ammande

Viktökning

Om Programmen

Programmet i kort..

Under större delen av detta program kommer ett kaloriunderskott etableras med maximal näringstillförsel för en frisk och stark ämnesomsättning. Och i samråd skall du och din coach finna en väg till aktivitet. Detta program är helt utan svält och ohållbara omständigheter!

 • Våra programdeltagare går i snitt ner mellan 5-15 kg den första månaden.
 • Sänkt biologisk ålder.
 • Enorm skillnad på kolesterol och blodvärden.
 • Sänkt blodtryck.
 • Ökat upptag av näring och ökad förmåga att metabolisera föda överlag.

Detta är bara ett par punkter som våra deltagare upplevt i sin tur i programmet.

Programmet i kort..

Livsstilsprogrammet är för dig som inte letar efter särskild viktnedgång/ökning plan. Här fokuserar vi väldigt mycket på dina inre processer att bli fri från krämpor, få en ökad kondition och lägre vilopuls. Samtliga program vi har ska och bör leda mot livsstilsprogrammet i syfte att hamna på en balanserad kost och hälsostatus.

Som en positiv bieffekt förlorar kroppen sakta ohälsosam och inflammerande vävnad (fett) under livsstilsprogrammet och tenderar mer åt frisk kroppsmassa som kan metabolisera energi effektivt därav ökad aptit men då också förbränning!

Flera av våra deltagare har blivit kvitt sina:

 • IBS komplikationer (Irriterad mag & tarm kanal).
 • Förtryckt sköldkörtel.
 • Insulin resistens.
 • Hud & kosmetiska bieffekter.

Programmet i kort..

För att ett barn ska få en god möjlighet att utvecklas under graviditet och under amning ser vi att tillföra en maximal näring och tillräcklig energi till modern under den angivna perioden. Fokuset på barnet kan alltså konstateras, men vad vi ser i många sammanhang är att de hormonella omställningar bidrar till ökad viktuppgång och förändrad kosthållning av fel konsistens.. I programmet hjälper vi deltagaren finna en sund kosthållning för att behålla en fin kroppssammansättning samt en god övergång till det normala efter födsel och amning.

 • Släppta spänningar.
 • Ingen migrän.
 • Normaliserad vätskebalans.
 • Stabil viktkurva och tillräcklig energi för både barn och mor.

Programmet i kort..

För underviktiga att kunna öka i vikt utan ansamlade mängder fett och vätska. Ur generell synvinkel anser vi på CoachFit att du som önskar en viktuppgång bör införstå att den aktiva kroppsvävnad som tillkommer under programmet bör fokuseras med muskelökning. Att alltså öka i vikt hälsosamt är att stadigt öka muskler, aptit och därmed ämnesomsättning. I programmet jobbar du då med både skräddarsydd träning och en kostplan som inte tillåter dig öka i fett före muskler!

Genom att följa detta program har deltagare:

 • Ökat i muskelmassa.
 • Blivit starkare.
 • Fått en bättre hållning.

I de tre faserna ska du prestera mot en jämnare kroppssammansättning, det vill säga ett större gap mellan fett och muskler.


Valfri Träning

Vi utformar program efter dina sanna behov..

Programmet som du skall genomgå kommer främst balanseras genom kostplaneringen och innebär att en mindre prioritering kommer läggas på just träningsmomentet. Självfallet optimeras din hälsoresa om du anammar en aktivare vardag rent fysiskt, men för att förstå våra synpunkt att genom förenklad process nå ett hållbart mål där extrema träningsregimer och tidskrävande omständigheter bara komplicerar ens vardagsrutin så simplifierar vi programmet och delar upp det till din önskan för hur du fortsättningsvis vill leva. Är ditt mål att enbart gå ner i vikt? Eller vill du bygga muskler? Hur ser ditt framtida jag ut är vad vi försöker förklara.