Policy

CoachFit är ett fristående program som bygger på erfarenheterna av ”tredje part”, med ren gemenskap där vi som ett community tillsammans använder konceptet med olika delar av kost och träning som egenskap för genuin uppföljning. Vi utbildar internt och kvalitetsäkrar våra medarbetare och ger utrymme för feedback. För hälsoproblem skall du rådfråga din läkare och inte oss.

Användningen av tjänsterna och i synnerhet det personliga coachingprogrammet för viktnedgång är reserverad för människor med goda fysiska och psykiska förutsättningar. Om du har några tvivel, kontakta en läkare innan du börjar samt läs instruktionerna före start!

Vi tar ej på oss ansvar vid utebliven information kring programstart och menar med detta att programgången i säg sker på egen risk.

Hälsoprogrammet är en akut förändring i diet baserad på naturliga och obehandlade livsmedel. De rekommenderade livsmedel eller upphävandet av vissa andra livsmedel kan ge en stark reaktion vid ovana ( utrensningsfasen ) och med sannolikhet helt ofarlig därav, men i vilket fall rekommenderar vi därför att gå med programmet i samråd med en läkare. Särskilda villkor som lägger i detta fall är om du har; diabetes , ätstörningar , haft hjärtsvikt , hjärt- och njursjukdom, så ska du inte använda tjänsten, eller vi rekommenderar en tidigare undersökning av en läkare .


Webbplatsen och tjänsterna kan inte ersätta en medicinsk konsultation inom dietetik och sjukdomsområdet. Den information och tjänster som tillhandahålls på webbplatsen utgör inte medicinsk diagnos om din vikt eller din hälsa. Den givna informationen på hemsidan aldrig kan ersätta råd från en allmän eller specialiserad läkare.

Dessutom finns möjligheten att det anges rekommendationer för personer som inte kan vara av några särskilda kostbehov, som till oss rekommenderats av närstående för hjälp inom ramen av en viss sjukdom (t ex diabetes, glutenintolerans eller celiaki, födoämnesallergier, viss njursjukdom, etc). Även om vår kostvägledning kan hjälpa, är syftet inte direkt botning av sjukdomar, dessa rådgörs med läkare.

Skapandet, användning och spridning av kopior i elektronisk eller tryckt form kräver godkännande via Upphovsrättslagen. Reproduktion , ta bort eller extern integration av text och bildinnehåll är förbjudet och kommer att åtalas.


Innehållet i våra sidor skapades med stor omsorg. För tidsenligt, fullständigt och aktuellt innehåll. Vid eventuella fel kan vi inte ta något ansvar. Som tjänsteleverantör är vi ansvariga  för det egna innehållet på dessa sidor under den allmänna lagstiftningen.


Innehållet och arbeten på dessa sidor som skapas av CoachFit är föremål för svensk upphovsrätt. Reproduktion, anpassning, distribution och någon form av utnyttjande utanför gränserna för upphovsrätten krävs ett skriftligt medgivande från respektive författare eller skapare. Nedladdningar och kopior av dessa sidor är endast tillåtet för privat och  icke-kommersiellt bruk. Innehållet är skyddat och får inte placeras i direkt eller indirekt samband med produkter, tjänster etc.
Vår webbplats innehåller länkar till externa webbplatser, över vilka vi inte har något inflytande. Därför kan vi inte ta något ansvar för detta externa innehåll. Respektive leverantör eller operatör av sådana platser är alltid ansvarig för innehållet på någon länkad webbplats. De länkade sajter kontrollerades vid tidpunkten för länkning för eventuella lagöverträdelser. En permanent kontroll av länkade sidor är orimligt utan konkreta bevis för ett brott. Efter anmälan av brott , kommer vi omedelbart att ta bort sådana länkar