En tjänst där du får saker gjort!

Personlig träning har länge ansetts som en av de mest effektiva tjänsterna inom kategorin hälsa & träning. Vi på CoachFit håller självklart med om att den kraftigt populära tjänsten idag är en bra start för dig som snabbt behöver kunskapen att träna och äta rätt, för att sedan på egen hand använda det i din egna träningsregim. Det kan även anses som ett effektivt komplement för dig som redan kan en hel del om träning men ändå vill ha lite extra edge i vardagen.

Vårt utbud stoltserar med 2 olika program upplägg där du spenderar 8 eller 16 tillfällen med en av våra personliga tränare.  Varför vi väljer att minska på utbudet och ha ett minimum på köp av 8 timmar är på grund av lokalhyran, som inkluderar i priset och därmed ger antalet timmar en marginal för omkostnaderna som vi står för. Dessutom anser vi att tiden man bör lägga ner inte räcker vid färre timmar, det tar bort det personliga ur själva konceptet. Vi håller det enkelt och effektivt! Priset per timme är 650kr.

PT paket 1

PT paket 1 innebär 8 timmar med personlig träning utspritt vid 8 unika tillfällen med 30 minuter extra behovsanalys som ingår i priset vid den första timmen. Detta är ett paket rekommenderat för dig med mindre erfarenhet att jobba tillsammans med en personlig tränare.

PT paket 2

PT paket 2 innebär 16 timmar med personlig träning utspritt vid 16 unika tillfällen med 30 minuter extra behovsanalys och fettmätning som ingår i priset vid två tillfällen. Detta är ett paket rekommenderat för dig med mer erfarenhet att jobba tillsammans med en personlig tränare.

Funktionella övningar

Boka tid


Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande