Om organisationen CoachFit - Ett nätverk!

På CoachFit brinner vi för att hjälpa människor att förbättra sin hälsa genom en bättre självinsikt och godare vanor. Vi vill hjälpa dig att hitta din drivkraft för att sedan stötta dig så att du på egen hand tar dig i mål med oss i ryggen. Vi har en holistisk helhetssyn och jobbar därför med alla bitar som påverkar vår hälsa, näring, rörelse, tankar och känslor. Vi fokuserar mycket på personlig utveckling och hjälper dig att skapa en mer gynnsam livsstil.


Den absolut främsta egenskapen en coach kan besitta är inte källan till allmän kunskap, utan förmågan att motivera människor att göra bättre ifrån sig. Att hjälpa en annan människa att hjälpa sig själv är i vår mening det finaste man kan lära någon och där ingen person är född fullvuxen. Vi människor växer in i våra roller och för att ta stegen måste vi få vägledning genom målsättning, peppning, feedback och öppen kommunikation.

Vi består av ett härligt gäng hälsocoacher, personliga tränare, vänner och deltagare vars största drivkraft är att hjälpa så många människor som möjligt till ett friskare och hälsosammare liv. Vi jobbar med att vägleda, utbilda, inspirera, motivera och pusha våra klienter till bättre hälsa. Tillsammans har vi kunskapen, viljan och verktygen för att få dig att nå dina mål.

Vi vet att oavsett nuvarande situation så går det att förändra och förbättra sin livskvalitet. Genom att skapa goda vanor och tillföra rätt näring genom bra naturlig mat så kommer du snabbt att märka skillnaden! Om du samtidigt hjälper andra människor runt omkring dig att uppnå samma sak så kommer du att få en riktig energikick tillbaka, vi gör detta dagligen, vi vet!

Idag kan vi stolt säga att vi når ut och hjälper över 600 programdeltagare åt gången. Coachkursen baseras på CoachFit’s utbildning, där näringslära, anatomi, hälsa och coaching studeras. Kursdeltagarna får insikt och förståelse i vad som faktiskt fungerar och är hållbart.

CoachFit’s vision är att vi vill nå ut och hjälpa så många som möjligt till bättre hälsa och välmående. CoachFit grundades av 5 hälsocoacher 2015, där 50 programdeltagare kunde hjälpas åt gången, ganska så snabbt insåg vi att vi inte skulle kunna nå ut till alla i Sverige. Därför skapades CoachFit’s coachkurs med visionen att hjälpa våra programdeltagare till bättre hälsa samtidigt som programdeltagarna, med flera diplomerade coacher i ryggen, får hjälpa andra sökande på samma sätt som de själva blir hjälpta.

Vi tar dig in i mål!

Med vår bakgrund, gemenskap och syn på den allmänna hälsan önskar vi samtliga busschaufförer, poliser, veterinärer, fastighetsskötare, lokalvårdare, brandmän, lärare, personliga assistenter, butiksbiträden, advokater, frisörer, taxichaufförer och alla andra vardagshjältar en möjlighet till ett friskare liv. Hälsa är någonting som berör oss alla, och som ingen förtjänar att gå miste om!