• Gå ner i fett
  • Gå upp i muskler
  • Bli mer hälsosam
kostnadsfritt med vår hjälp!

Ansök idag!

Nu har du chans att bli antagen till 12 veckors kostnadsfri coaching från vår del! Blir du nöjd tar vi gärna emot dina rekommendationer.


Våra program är inget hokus pokus utan du kommer hit för att äta renodlad mat, strategiskt urplockad för maximal hälsa, fettförbränning som ger synlig påverkan på kroppen. Med begränsat antalet platser antar vi dig som uppfyller de följande kriterierna: 

  • Är motiverad
  • Har en positiv attityd
  • Mottaglig för feedback & coaching
  • Har förmågan att följa en enkel kostplan
  • Villig att rekommendera oss om vi slutligen tar dig i mål!

Om programmet

-4 -12 kg första månaden.
Sänkt blodtryck.
Minskat sötsug med 2/3.
Förbättrad tarm hälsa.
Ökad mängd muskelmassa.
Minskad hunger känsla.
Sänkt biologisk ålder.
0
Referenser

I vårt programupplägg tillför vi med optimal basnäring från ekologiska produkter för att ha möjlighet att ställa tillrätta de obalanser och brister kroppen bär på i modern tid. Och det är tack vare våra kostplaner i samspel med dessa produkter som vi på CoachFit kan erbjuda denna fantastiska möjlighet till en effektiv förändring av livsstil! Du behöver alltså inte vänta länge eller betala tusentals kronor för att genomgå en stor förändring!

Om du blir antagen till den kostnadsfria coachingen står du själv för dina egna näringskällor till priset av 36kr per dag. Kostnaden av produkterna täcks genom att nedprioritera osunda vanor i programmet och därmed byta ut destruktivt mot uppbyggande.

Både produkterna och den kvalitetssäkrade coachingen har en 30 dagars nöjdhet garanti.  Du har alltså ingenting att förlora och allt att vinna! Vid resultat ser vi gladeligen att du rekommenderar oss till personer i din omgivning.

Begränsat antal platser!

CoachFit’s coacher kvalitetssäkras genom interna utbildningar och deras erfarenheter speglas i nöjdheten av våra deltagare. Vi på CoachFit strävar alltid efter den ideella pedagogiska målbilden att lära människor hjälpa sig själva, att efter programmet även kunna vägleda sig själv till bibehållen hälsa. Kostplanerna är designade på så vis att säkerställa bestående resultat via balansgång och holistisk synsätt den allmänna hälsan.

Vi tror på våra deltagare och ger aldrig upp på dem förens de gått in i mål. Att gå med vårt program innebär ett engagemang från din sida men med oss i ryggen!